П`ятниця, 19.04.2024, 11:20
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Вхід на сайт
Категорії розділу
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Спаська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Спаська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Головна » 2017 » Жовтень » 7 » Тиждень безпеки життєдіяльності
17:19
Тиждень безпеки життєдіяльності

У зв’язку з численними нещасними випадками з дітьми, зафіксованими по всій Україні, причиною яких стають порушення правил безпеки життєдіяльності, з метою формування навичок здорового способу життя та громадської позиції у підростаючого покоління щодо безпечної життєдіяльності, у тому числі пожежної безпеки, попередження травматизму у школі з 2 по 6 жовтня було проведено Тиждень безпеки життєдіяльності, який включав низку різноманітних заходів.

Тиждень було відкрито загальношкільною лінійкою, під час якої учням було показано відео з підбірками новин нещасних випадків, які кожного дня трапляються на території нашої держави. Відео ще раз нагадало усім присутнім, що це не просто слова, а реалії нашого життя, також на лінійці учні ознайомилися з планом заходів на цілий Тиждень. Шкільний бібліотекар, Шушляпіна О.В., підготувала викладку науково-популярної літератури «Безпека понад усе», яка протягом тижня розміщувалась у бібліотеці. Ознайомитися з нею мали змогу усі бажаючі. У четвер для учнів 1-4 класів, Петровою А.В., була проведена мультивікторина «Правила поведінки у школі», під час якої учні, на прикладі відомих мультиплікаційних персонажів, змогли проаналізувати вчинки героїв та з’ясувати, яких саме правил поведінки повинен дотримуватися учень у школі. А учні 5-9 класів змогли в цей день переглянути відео «Вибухонебезпечні предмети», в якому фахівцями МНС України описувалися випадки небезпечних знахідок, дії їх ураження, наслідки, а також як треба діяти, якщо знайдено вибухонебезпечний предмет.

Протягом тижня учні 1-11 класів прийняли участь у творчому конкурсі «Макет на урок основ здоровя». Діти представили макети на різні тематики: дорожній рух, пожежа у лісі, служби порятунку, ВІЛ, безпека на воді. Кожен клас підійшов до конкурсу творчо та не залишився осторонь. А класними керівниками були проведені бесіди «Дбайливе ставлення до свого здоровя», із занесенням до журналів.

Для усіх батьків, на сайті школи, було розміщено пам’яки з безпеки життєдіяльності, з метою інформування та нагадування батькам про основні правила безпеки.

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 328 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]