П`ятниця, 29.03.2024, 11:00
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Вхід на сайт
Категорії розділу
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Спаська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Спаська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Головна » 2013 » Червень » 10 » Акція “Відповідальність починається з мене”
12:54
Акція “Відповідальність починається з мене”
Відповідальність починається з мене!

В наш час дуже гостро стоїть проблема здорового способу життя школярів. Нажаль, дуже багато чинників впливає на те, щоб діти обирали хибний шлях у формуванні свого здоров’я, не замислюючись над тим, чим це може закінчитися. Ми, як школа,  не можемо залишатися осторонь цієї проблеми. Усіма можливими засобами ми намагаємося сформувати в наших вихованців позитивну мотивацію до життя.

Саме тому з 27.05. по 03.06. в Спаській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів пройшла чергова акція «Відповідальність починається з мене».

Для того, аби перевірити діючий закон України «Про заборону продажу алкогольних напоїв неповнолітнім», учнем 9 класу у місцевому магазині була проведена спроба закупівлі алкогольних напоїв, але продавець вчинила розумно, нагадавши про діючий закон, за що їй було висловлено подяку.  Також учнями школи була проведена роздача в загальних місцях інформаційних флаєрів "Відповідальність починається з мене.

Серед школярів пройшов конкурс малюнків,  мета якого заключалася у тому, щоб сформувати позитивний світогляд, привернути увагу до проблем, які нас оточують. 

Була проведена акція «Моє місто – моя відповідальність», де учні разом із класними керівниками долучились до суботника. Головна мета заходу полягала не лише зробити оточуюче середовище чистішим, але й закликати всіх, що чисто не там, де прибирають, де не смітять, що чистота починається з нас самих, наших вчинків, за які ми несемо відповідальність.

Завершенням акції став флеш-моб  "За здоровий спосіб життя!”, який відбувався у школі, з метою формування в учнів позитивної мотивації на збереження та поліпшення свого здоров`я, пропаганди здорового, активного способу життя та фізично розвинутої особистості.

Всі учні школи брали активну участь в акції й обрали одне єдине гасло: "Шкідливим звичкам скажи – "НІ! Зроби правильний вибір – обери здоровий спосіб життя!  


Вч. української мови та літератури Чуса О.В.

та заступник директора з ВР Войнаш А.В.

Переглядів: 1047 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Борисовна  
Анатолий Владимирович, Вы молодец!!!!!!!!!! Хороший сайт)))))))))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]